joi, 1 septembrie 2011

director adjunct nou nout

dupa demisia neasteptata a fostei directoare adjuncte, care si-a desoperit o meserie mult mai banoasa, se pare ca astazi, comunitatea locala a reusit, dupa multi ani, sa-si impuna un director adjunct, care cunoaste comunitatea si care face parte din ea, in persoana doamnei invatatoare gabriela condrea; 
 
din cite am inteles d-na condrea a intrunit cele mai multe voturi in consiliu, ceea ce a propulsat-o in functie; daca lucrul asta este un efect al legii funeriu, e de bine; nu spun ca nu erau si altii la fel de pregatiti care sa preia functia, dar, din cite stiu eu, d-na condrea si-a dorit cel mai mult acest lucru si a reusit; congratulation!

 ceea ce ma bucura pe mine personal este faptul ca avem din nou in conducerea scolii o persoana care face parte din comunitate, nu este un strain de aceasta comunitate complicata; apoi familia condrea pe plan local, in ceea ce priveste educatia este un nume cu greutate, respectat si care a facut lucruri bune, deci putem vorbi despre o anumita traditie in scoala din localitate;

urez si eu succesuri  si, nu in ultimul rind, au dat de dracul subordonatii! punct


Un comentariu:

  1. Felicitari d-nei Condrea Gabriela!
    Logica pisiciiobosite a cam ... obosit: de ce „au dat de dracu subordonatii”, daca acestia au votat-o in mare parte? Poate ca isi doresc ce ar putea urma, cu totii speram in revigorarea scolii!!, dar cata putere are, un director adjunct?- sa fim seriosi!
    iar malitiozitatile la adresa fostei d-ne directoare ar trebui justificate acum, aici, altfel raman rautati miorlaite in barba de pisicaobosita cand isi rodea ghearele!

    RăspundețiȘtergere

atitudinea naște altitudinea.......nu răspund pentru comentarii!