miercuri, 23 mai 2012

sarbatorile orasului - mai 2012

de miine iarasi incep sarbatorile orasului; timp de patru zile vom trece printr-o experienta de neuitat, piine si circ, timp in care actualul primar ne va incinta urechea cu muzica populara, aurel tamas, taraful local, fanfara, muzica disco, discursuri politice, cristian adomnitei, petrica baciu si gasca lor de latraci, haituri locale  sau huiduieli, in functie de cantitatea de mici si cite copanele vor fi puse la bataie free, circul se va muta apoi in centru cind vor fi aruncate in aer artificii; 

si cind te gindesti ca toate astea sint facute pentru binele nostru, sa ne mai descretim fruntile incretite de atita ura; nu mai circotiti, bucurati-va! circul pleaca din oras in trei saptamini; punct 

2 comentarii:

 1. Multumim domnului primar Petrica Baciu pentru toate promisiunile electorale facute in campania 2008 transformate in realitate. Multumim domnului deputat Cristian Adomnitei pentru acelasi lucru si mai ales pentru faptul ca a lasat primavara sa topeasca zapada de pe treptele biroului parlamentar Multumim pentru tot ce au facut cei ce ne conduc si ne dorim sa scapam de ei! Votul nostru, constient, lipsit de mici, bere, tingi si ceaoane, sa faca ca aceasta localitate sa aibe un viitor... daca nu pentru noi, macar pentru copii si nepotii nostri lipsiti de asemenea specimene abjecte de conducatori. Sa ne odihnim si liniste si aer curat, lipsiti de zgomot de manele, miros de mici si focuri de artificii!Focul de artificii sint placerea Doinei Maistru...?

  RăspundețiȘtergere
 2. Voi care il vreti pe Baciu in continuare la primarie;Stiti ca acest primar obsedat sexual a facut un bordel in primarie?Stiti de mita pe care o primeste lunar de la Comanescu(pt ca a distrus drumul pana la ICM)?Acest primar este bun pt clica lui,oameni dubiosi,interlopi care ii aduce curve contra cost,si lista poate continua la nesfarsit,fiti siguri.
  De ce sa-l votam pe Gabriel Istrati?
  Pentru ca in primul rand este corect,este o persoana respectabila,nu este un mincinos,si nu uitati nu este un mare CURVAR CA BACIU.Acest golan reguleaza tot ce prinde,la adapostul functiei de primar,desigur.
  Asadar,dragilor din Podu Iloaiei:Daca vreti primar un domn care sa ne reprezinte cu onoare-VOTATI GABRIEL ISTRATI

  RăspundețiȘtergere

atitudinea naște altitudinea.......nu răspund pentru comentarii!