duminică, 11 mai 2014

sunt vândut

cu doi ani în urmă am scris printre altele și acest text, înainte de alegeri:

„consiliul local -  aici lucrurile s-au clarificat in ultima saptamina: nu pot vota cu usl pentru ca aici se afla strinsa toata turma de elefanti care ne conduce de 22 de ani; sint acele persoane care trebuie sa se retraga din viata publica; acesti oameni nu au facut decit sa-si conserve un anumit statut social cu beneficiile financiare ce decurg de aici; acesti oameni nu au facut decit sa puna piedica dezvoltarii orasului; in ceea ce priveste pdl, aici vad doua lucruri care m-au lovit direct - minus 25% la salariu si impozitul forfetar al lui pogea, care dintr-un contribuabil cinstit m-a transformat intr-unul dator vindut la stat; si daca mai iau in calcul si lista de consilieri locali a pdl-ului chiar pot spune ca nu pot vota cu pdl-ul; si nici nu vreau sa vad la sfirsitul zilei pe la televizor pe portavocile pdl-ului șaudindu-se uite cum am cistigat noi alegerile in nu-stiu-cite orase din tara, printre care si podu iloaiei;”


trebuie să recunosc public că tocmai am luat primul salariu ca agent electoral; am încasat baban de la acest angajator al meu; din păcate, trebuie să-i dezamăgesc pe acuzatorii mei publici, că nu sunt nici pe statul de plată al d-lui zero, aș fi făcut și eu un plin la mașină dacă s-ar fi întâmplat lucrul ăsta, nici noul președinte al pnl-ului nu m-a plătit, nici d-l tcaciuc nu m-a răsplătit cu vreun sac de cartofi sau vreo legătură de ceapă verde, să am și eu de-o salată, de bugetar, la pedeleu nu m-am dus, pentru că prețul meu li s-a părut prea mare...aaaa, mai este d-l ipate, de la pp-dd, el nu are de unde să mă mai plătească și pe mine, cu greu supraviețuiește ca opozant al actualei administrații; mai este d-l căpățână, de la unpr, se aude că-i falit, iar celălalt vârf al unepereului tocmai a dat rasol, așa că sunt puține șanse să mă capăt cu vreo remunerație; o clasă politică de faliți!

da, sunt vândut! sunt pe statul de plată al d-lui Adevăr, a d-nei Verticalitate, a d-nei Transparență, a d-lui Dialog, a d-nei Rațiune, a d-rei Cinste, a d-lui Bun-Simț (ăsta-i neamț) și mai sunt vreo câțiva, care nu vor să le spun numele; vedeți câți angajatori am eu! și tocmai am primit primul salariu săptămâna aceasta și, se pare, lucrurile merg așa de bine și angajatorii sunt așa de mulțumiți de prestația mea, încât primesc și dividente; 

salariul meu sunt înjurăturile voastre, al celor câțiva; înjurăturile și amenințările nu trădează decât frica și nu fac decât să-mi întărească convingerea că am dreptate și armele cu care trebuie luptat împotriva acestor câțiva sunt adevărul, bunul simț, limbajul echilibrat, rațiunea și, dacă se continuă pe această cale, impostorii și demagogii se vor demasca singuri; 

așadar, domnilor, înjurați-mă! nu faceți decât să-mi mulțumiți patronii: cinstea, rațiunea, adevărul, bunul-simț, transparența și ceilalți care nu vor să-și spună numele; în numele patronilor mei vă mulțumesc! punct

ps: este o expresie populara „a da cu bățul într-un cuib de vespi”; acest lucru mi s-a întâmplat mie, am dat cu bățul în cuibul cu viespi, sper ca electoratul să folosească flitul la momentul oportun;

8 comentarii:

 1. Ar fi bine daca toti cititorii vor intelege ce ai scris. Cred ca angajatorii tai nu le-a facut nici o oferta unora dintre concetatenilor nostri.

  RăspundețiȘtergere
 2. Important e sa continui, poate doar asa unii dintre noi mai putem afla adevarul. Sa stii ca multi te sustin in ciuda faptului ca nu au curaj s-o spuna. Succes!

  RăspundețiȘtergere
 3. Esti vandut si tu si Condrea, o sa vedeti ca exista ac si de cojocul vostru. Nu va intalniti la lupu si va da de baut crezand ca va lua terasa. Betivilor!

  RăspundețiȘtergere
 4. De ce nu recunosti ca esti omul lui Zero, caci vad ca contribui mult la avansarea lui pe scena politica. Transmitei ca deGrigoruu nu are cum sa se iei.

  RăspundețiȘtergere
 5. Pe mine nu ma poti convinge ca esti omul cel mai cinstit si corect pentru ca imi aduc bine aminte ca ai avut o furie oarba si asupra preotilor din PODU ILOAIEI pana te-a pus la punct preotul SARBU VASILE ,cred ca si consiliul local sa ia atitudine de cuvintele urate si acuze grave fara dovezi asupra lor si sa fii considerat ca oaia neagra a PODU ILOAIEI .

  RăspundețiȘtergere
 6. NU VANDUT ESTI UN EXCROC TE INJECTEAZA ZERO FLORIN CUM SA JOCI .IL INTELEG DE CE ARE URA SI PE UNPR PENTRU CA A LUAT MAI MULTE VOTURI DECAT EL.

  RăspundețiȘtergere
 7. Bai mata parsiva ma faci tu pe mine falimentar fii si tu in stare sa platesti macar 2 salariatii din munca ta .Daca te mai cheama florin zero in sedinte eu sar la gatul tau si te dau afara .EXCROC,EXCROC NUMAI INTERESUL T-IL VEZI AI URA PE NOI TOTI CA SUNTEM MAI BUNI CA TINE .

  RăspundețiȘtergere
 8. pisica obosita... eu unul zic ca esti vandut... dovada e-mailul trimis si cenzurat cu hotiile facute de asociatiatia de proprietari nr.1... pacat

  RăspundețiȘtergere

atitudinea naște altitudinea.......nu răspund pentru comentarii!