vineri, 5 decembrie 2014

asociația de proprietari nr 2 vrea să-și recupereze banii

sfântul internet, maica curiozitate, legea transparenței și a accesului la informație și ceva experiență a făcut să-mi îndrept atenția către portalul judecătoriei unde să întreb, „este adevărat că există un proces deschis de către asociația nr 2 împotriva pârâților din raportul expertului contabil?”; și sfântul internet mi-a răspuns rugăminții, că da „este adevărat că asociația de locatari i-a dat în judecată pe acești domni și doamne”;

procesul a fost deschis de către asociație de proprietari nr 2, pe data de 15 mai 2014, la secția civilă, împotriva pârâților - ipate cătălin, juncu dănuț, daraban maria și oniceanu cristina, pentru a se recupera daunele, așa cum reies din raportul de audit al expertului contabil; după cu reiese de pasiteul judecătoriei asociația a cerut și a primit ajutor cu taxa de timbru, care i-a fost scutită parțial; 

dar cum raportul expertului de la audit nu este suficient pentru a câștiga un proces, fiind doar un început de probă, i-a fost stabilit pe data 26 ianuarie 2015 un nou termen, timp în care asociația nr 2 își va pregăti documentația necesară, pentru a-și susține cauza; punct12 comentarii:

 1. panatunci condrea poate sa-si care apa in sticluta de francusa de la hap hap.
  uraaaaa!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Bai, Dom Profesor, io insumi si personal stiu un fraier care ti-a trimis un e-mail din care rezulta ca ghighi codru fura ca-n codru de la proprietari. e vorba de blocul 17 scara B unde se zice ca Brindusa Ciobanu are cele mai mari datorii. din situatia listei de plata rezulta ca pe teava Apavital a trecut mai putina apa decit cea declarata de proprietari si... culmea au mai platit si pierderi... mai stiu ca ... s-a facut plingere penala la DNA-u in legatura cu aceasta chestiune... mai stiu ca corb la corb nu scoate ochii... adica preten la preten sau profesor la profesor ... dar hotul tot hot ramine chiar daca se numeste parinte de profesor ... ghighi codru

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. domnul meu, toate anchetele sunt blocate la nivel local, orice plangere , fie si la dna, indiferent unde este facuta, iasi sau bucuresti, in prima faza se cerceteaza de politia din localitate, iar aceasta da curs anchetei sau nu. asa ca indiferent unde s-au facut plangeri, daca domnul primar nu vrea, asta este, mai ai putina rabdare ca treburile se mai schimba, intr-un final se va face lumina.
   reiau un sfat pentru cei de la asociatia 2, in speta domnul catusanu, neaparat sa ceara in instanta o noua expertiza, dar atentie, sa apeleze si el la un expert contabil, cu riscul de a scoate bani din buzunar, doar asa se poate scoate adevarul. credeti-ma, nu va inchipuiti cu ce avem de-a face, interese, peste interese.
   acest raport, cu tot respectul domnule stefan, este partial real, intradevar in prima faza a exista un altul, dar mai erau niste nume ce nu trebuiau sa apara, si e vorba de o cu totul alta suma de bani lipsa.
   succes domnule catusanu, si nu dati inapoi indiferent de cine intervine .

   Ștergere
 3. Daca tu crezi ca autoritatile locale pot pune presiune pe dna, parchet, judecatori, politie, esti un mare dobitoc. Se stie foarte bine ca primarul a incercat de la inceputul mandatului sa faca un control la asociatii, dar cei mai multi consilieri, in frunte cu tcaciuc si popovici sau opus. In decembrie 2013, tcaciuc impreuna cu aliatii din pnl impinzeau prin oras fluturasi, cu numele si functia ce o detinea in partid si preturile la salubrizare ce misunau in mintea sa. Dar a trecut un an si lucrurile s-au asezat asa cum a vrut cel de sus.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. mai lasati-l in pace pe tcaciuc, ce spui tu din 2013 , era o lista cu acei consilieri care au votat pentru preturile de pornire la licitatie pentru gunoi, si cum s-a rezolvat, preturile sunt cu 50% mai mari decat erau, plus ca ulterior ati votat o taxa speciala pentru cei ce nu vor sa incheie contract cu salubris.
   numai minciuni, sa vedem cum se va termina pana la urma, lumea de la sate nu va plati, datoriile vor creste catre primarie, iar salubrisul va incasa bani direct de la primarie. se va declansa un blocaj ce va falimenta primaria, sau ii veti da pe toti in judecata? ce sa le luati? tampitilor.
   si afacerea cu salubrisul a avut alt substrat, si-a cumparat locul in psd pampalaul de istrate.
   istrate a vrut sa faca ordine in asociatii? ba nataraule , istrate numai dezordine a facut, si e adevarata varianta cu garajul lui codru si service-ul lui ipate, dar voi va ascundeti pe dupa degete. de cate ori a fost necesar prezenta oamenilor in consiliu pana a face ceva, cate sedinte de asociatii nu au avut loc, si pana la urma s-a facut un control cum a vrut primarul.
   spui ca nu poate influenta ancheta dna, care dna?
   pentru cultura ta dna porneste o ancheta daca in prealabil politaiul care i se incredinteaza sa cerceteze daca se confirma reclamatia da un raspuns favorabil, daca nu, asta este, nu se mai misca nimic. si cam stim si noi cum stau lucrurile la noi.
   cel mai concret caz este cel cu furtul uleiului, cea mai mare aberatie. sa presupunem ca nu s-a furat, dar multi nu l-au luat, in subsol nu mai exista, atunci unde e? dar culmea, salariati de-ai primariei , au declarat exact cantitatea ce a ramas, au declarat cine l-au furat si unde a fost dus, si nici macar nu s-a demarat ancheta, de ce? hai sa o lasam balta. sunteti niste hoti. asa e catusanu sa isi puna expert separat si sa vedeti ce va iesi.

   Ștergere
  2. "lucrurile s-au asezat cum a vrut dumnezeu"!!!!!!
   sa inteleg ca istrate e dumnezeu? sau ce?
   localnicii il vor scoate afara pe sus din primarie cand se vor vedea cu milioane datorii la buget in contul gunoiului. ei nici pubele nu au luat, cum faceti voi sa le luati banii? pe ce?

   Ștergere
  3. TCACIUC PROSTU SATULUI UMBLA NUMAI CU MINCIUNI SI IMBARLIGATURI .

   Ștergere
  4. asa e, prostu satului umbla numai cu minciuni, NUMAI CA PROSTU SATULUI E ISTRATE.

   Ștergere
 4. Pentru ce sa ia pubele de la salubris ,daca tomberoanele de la blocuri sunt la liber ,vine fiecare si pune in tomberoanele celor de la blocuri sau mai rau pe zecime se duce tot gunoiul de la case ,lasa ca plateste prostu pentru cel destept ,pina cand o sa le mai mearga eu sunt revoltat de ce eu pot plati si altu nu .

  RăspundețiȘtergere
 5. Ai perfecta dreptate cu gunoiul ,ce mai spui ca firmele din podu nu au contract cu salubris doar 4sau 5 au contract iar eu de la balcon vad cum de la patratica duce zilnic baxuri intregi de gunoi de la banane cu 5 baxuri a umplut un tomberon ,aprovizioneaza magazinul zilnic si nu are bani saracu ati vazut ce gard si-a pus la casa sa ii dam noi bugetari .

  RăspundețiȘtergere
 6. da, dar patratica e alaturi de primar, ce vrei, sa plateasca? a plati ea ceva, dar simbolic, precum toti ce sunt apropiati acestui om, spera sa-si scoata parleala de la fraieri, adica de la cei ce nu ii sunt alaturi. toate sunt facute cu substrat.

  RăspundețiȘtergere
 7. Prostalanii ce conduc asociatia nr.1 cand au de gand sa recupereze banii furati de codru&comp? sau fraierii platesc ca sa aiba ei ce cheltui....

  RăspundețiȘtergere

atitudinea naște altitudinea.......nu răspund pentru comentarii!