joi, 5 februarie 2015

matroska masterplanurile

de când politicienii au găsit rețeta prin care se fac utili cetățenilor, mă refer la faptul că tot concep masterplanuri, adică fac hârtii pentru ochii prostimii, mai ceva ca o preoteasă care face copii; la consiliul județean, aflat în parohia d-lui adomniței, penelist de-al lui fenechiu, s-a făcut o listă cu cei trebuie primarului din județ prin bătătură, până prin 2020, adică așa a calculat dumnealui, adomniței, că va sta pe la șefia județului; 

spre deosebire de masterplanul cu drumurile, unde ni s-a arătat, nouă, prostimii, interesul pe care îl are administrația județului pentru infrastructură, desenându-se niște linii roșii, albastre și galbene pe o hartă a județului din 1990 - toamna, aici avem de-a face cu vorbe, vorbe, vorbe, așezate în așa fel încât să se creeze impresia că politicienii au strategii de dezvoltare pe termen mediu și lung; aceste masterplanuri investiționale sunt asemeni păpușilor matroska, fiecare masterplan ascunde un alt masterpla, un alt masterplan și tot așa.... situația absurdă care definește  clasa politică românească; 

ce sare în evidență în această listă  - obsesia primarului nostru pentru becuri, apoi faptul că scoate în evidență un proiect, cel de la apavital, pentru care nu are nici un merit, dar este ceva care mă intrigă: sunt pomenite niște peticiri de drumuri din 2013, ceea ce mă face să cred că ceea ce-și asumă acum consiliul județean, în 2015, are la bază niște date din 2013;

ceea ce vreau să spun este că totul este o făcătură de ochii electoratului, care are legătură doar cu electoratul nu și cu problemele cetățenilor; punct

update: aici este lista cu investitii pe județ, iar aici stirea, cât despre consilieri numai de bine; și întreb, care consilieri?!
11 comentarii:

 1. Marile proiecte ale lui Istrate sunt în faza de intocmire a documentațiilor după cum reiese din proiectul de investiții după 3 ani de mandat. Dacă nu ar fi existat proiectul de canalizare și aducțiune de apă la nivel național la care primăria nu a avut nici o contribuție, nici măcar nu a virat procentul de 1% pentru cofinanțare. Marile realizări s-ar fi rezumat la asfaltarea a 470 m de drum cu un preț care ar trebui cercetat de DNA. Să spună primarul nostru cine a câstigat licitația și cine a intervenit pentru a refuza firma castigătoare . Alt proiect altă hotie, iluminatul public. Noroc că a moștenit o sumă destul de mare din mandatul lui Baciu. A nu se interpreta că fostul primar ar fi acum de regretat.

  RăspundețiȘtergere
 2. esti sigur cotarla ca tabelul de mai sus este real? consilierii vorbesc de alte cifre si obiective, documentul pe care il vinturi este fabricat probabil pentru denigrare, singurul lucru la care te pricepi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. cum adica sa va denigreze? are pe cine denigra? ba muraturilor sunteti de tot rasul, umblati cu prosteala, adevarul va deranjeaza, va ascundeti de lume, si mai puteti crede ca cineva va mai poate denigra? nu ati facut nimic concret, tot va asumati drumul si iluminatul, chiar ne credeti asa de prosti? va garantez ca cetatenii pe care voi credeti ca-i aburiti, si-au facut o parere clara referitor la domniile voastre. aveti grija, anul asta va vin bani multi, in nici un caz nu e meritul vostru, dar va vin si voi veti avea un merit deosebit sa-i xheltuiti aiurea, lucrarile sa fie cele mai scumpe, sa aveti bani sa cumparati voturi. dar va dau un sfat, nu va mai ganditi la alegeri, vine dna-ul peste voi, nu mai apucati alegeri.

   Ștergere
  2. Da cu greva, cu greva, cum e?

   Ștergere
  3. ce greva barosane, daca stii ceva spune si noua.

   Ștergere
  4. ÂȚI SPUN EU: CÂTEVA ZILE ÂN URMĂ TICÂLOȘII DE LA POLITIA LOCALÂ AU CERUT O MÂRIRE DE SALARIU, DAR CUM ÂI STIU EU LE-AM DAT O SALATA DE MA TÂN MINTE - AM FÂCUT CONTROL NOAPTEA SI IAM PRINS ÂN PAT CU NEVESTELE ÂN LOC SÂ FIE ÂN PATRULARE ȘATUNCI LEA-M SPUS CĂ LE DAU AIA PRIN GURÂ...NEAMUL LOR DE UMFLATI ȘI MUSTĂSIAOSÂ

   Ștergere
  5. sa-l pupati in cur pe mustacios, in primul rand nu dormea acasa si in al doilea rand nu toti fac ce face primarul si vicele, dorm toata ziua la servici.

   Ștergere
  6. Care consilieri chelaru , leizeruc , dau astia stiu ce este un buget ?

   Ștergere
  7. domnul primar a fost personal si ia prins pe cei doi gardieni acasa, unul dormea si celalalt era in izmene sisi facea de cap cu nevasta, asa ca lasati vrajelile. sa-i pupe mainile ca nu i-au dat afara ca doar asta meritau, nu stiu decat sa duca vorba din primarie pe strada si la gica moraru.

   Ștergere
  8. Sa inteleg ca a dat buzna in casa si i-a prins in pat??? Ba da ce Primar bengos avem!!!sparge usi , face anchete , tare, da eu stiu ca el e suparat ca mustaciosul era in pat dar undeva prin zona drumului ce duce la Cositeni, acolo pe colt este o cocioaba cu 2 nivele si mai stiu ca dupa acest incident primarul nostru trebuie sa poarte mustata ca a fost eficienta (mustata)si mai vrea doamna.!!
   Astia dorm in post ,Gicuta lucreaza in acelasi timp in doua locuri--concluzia -Gicuta munceste pe rupte ,de aia este el maretul cel mai apreciat!!!!!

   Ștergere
  9. Bai fratilor gica uleiosu cand a plecat din primarie a luat cu el tot ce i sa legat de mana este cleptoman si acum adumitroaie fainosu nu reuseste sa doseasca lipsurile la inventar . Asta este motivul pentru care gicuta vine dupa program la primarie.

   Ștergere

atitudinea naște altitudinea.......nu răspund pentru comentarii!