luni, 20 aprilie 2015

surpriza - la asociația nr 1 președintele a fost demis

am fost invitat la sedinta comitetului executiv la asociatia de proprietari nr 1; ședință mai vie ca acesta n-am mai văzut niciodată; adicălea, domnule se discută, se dezbate, academic și neacademic, și, uneori, se decide; dar e mișto! aș invita toți locatarii din blocuri să meargă la aceste ședințe, pentru că nu au a se plictisi: este un ping-pong permanent între membrii comitetului, între aceștia și președinte; 

pe ordinea de zi a fost: cum să se recuperze banii asociației de la foștii președinți și, în acest caz, s-a stabilit, ca asociația să-i acționeze în judecată pe vechii președinți banu și  codru; președintele asociației a spus că „s-au pregătit dosarele” și urmează să se dea drumul la acțiuni; i s-a reproșat de către membrii comitetului executiv că nu înaintează actele la timp, dânsul a replicat că „nu a avut avocat până acum” și că urmează, acum că au un avocat, să dea drumul la acțiuni în justiție; 

este pusă în duscuție competența președintelui în a-și îndeplini atribuțiile de serviciu - acesta nu înaintează adresele la timp, are o proastă comunicare cu comitetul executiv, nu comunică acestora adresele pe care le primește de la instituțiile statului, astfel punând în pericol activitatea asociației, ba, chiar, și unele prejudicii financiare.....

într-un final, surpriză, d-l trandafir, membru al comitetului executiv, a cerut ca d-l președinte apostu laurențiu să fie înlocuit cu d-l vice, asofiei; s-a votat și cu o majoritate de 2/3 din membrii comitetului executiv s-a hotărât ca d-l vasile asofiei să fie noul președinte al asociației de proprietari nr 1 (asta pe o perioadă de trei luni, după cum prevede statutul); sarcina acestuia, după cum îmi declara, este „să ducem în instanță toate procesele”; punct

90 de comentarii:

 1. Sa duca dosarele mai repede, sa recuperam banii de la banu si codru si daca e necesar si de la apostu. Se stie foarte bine ca acesta era un apropiat a lui codru si banu si la fel de flamind ca ei. Daca este necesar ii luam BMV-ul, chiar daca consuma mult.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce le-o fi promis primarasul celor trei muschetari pentru a-l schimba pe Apostu? Posturi de consilieri in urmatoarea legislatura?Din cite am inteles domnul Ion Paiu a strins ceva banuti de pe scara dumisale pentru oarece reparatii si care n-au mai ajuns la... meserias... Cine oare este mai flamind ?

  RăspundețiȘtergere
 3. nu e bine deloc ce se intampla, nu mai stim ce sa credem si pe cine sa credem. dupa cate stiu a fost un audit care a constatat ca totul este in regula la asociatia 1, nereguli existand doar la 2, acum este demis apostu de comitet pe ce motiv? vine asofiei si ne spune ca el recupereaza prejudiciul facut de banu si codru, care prejudiciu? ce sa mai credem?
  de aici reiese clar ca acel control a fost trucat, cine a avut acest interes si de ce?
  tare imi este frica ca vor incepe din nou debransarile , de cand e acest apostu macar nu mi s-a mai taiat apa, ce si cum a facut nu stiu, dar a facut o treaba buna pentru noi. si mai este ceva, o mica diferenta intre el si ceilalti, omu-i inginer a stiut sa puna problema debransarilor, si totul a fost bine. dar noi avem un mare talent, cand ceva merge bine venim repede si stricam. si eu cred vca primarul este implicat, la 2 a facut presiuni asupra lui catusanu sa-i deschida proces lui ipate, omu recunoaste si chiar ii pare rau acum de acest demers, instanta nu are ce-i face lui ipate, dar astea sunt ambitii prostesti de a face rau.

  RăspundețiȘtergere
 4. dom' premar ar trebui sa-si vada d-ale sale, nu sa manipuleze si sa strice tot. oare demiterea asta nu vine pe fondul apartenentei unui partid politic a lu' apostu, eu asa cred, vine un an electoral si ce-a gandit, sa-si puna oamenii sai ca asociatia intra in contact direct cu oamenii. urata treaba acum sa nu se mai opreasca apa, ca primar cine stie cine va fi, istrate nu cred.

  RăspundețiȘtergere
 5. Partidul din care facea parte apostu are valoare zero la podu iloaiei, asofiei si trandafir nu sunt membri de partid si nu au fost amici cu banu sau codru. Felicitari!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai tolomacilor, paiu si trandafir fac parte din fostul partid al betivilor care se cacau pe ei, al carui presedinte era istrate pe cand lucra la posta . Sunt deja cetateni in aceasta urbe la care li s-au dezlegat limbile si care pot confirma nazdravaniile lui istrate dupa ce instala telefonul familiei respective .Apropo, domnul Cojocaru va poate confirma o asemenea scena pe care o descria mai acum un an cand era in opozitie.

   Ștergere
  2. He-he......ce spui tu aici?????
   Asta era odata, de cand Jstrate e in acelasi partid domnul Cojocaru si-a pierdut memoria. Acum isi aduce aminte cum Istrate era student la Sorbona, tot el a infiintat Posta Romana, cum acesta era pionierul stiintei in telecomunicatii.Acu ce-i drept, e drept, senil personajul, trebuie sa-i dam crezare. Eu zic sa avem rabdare si sa vedem ce va urma, dar daca incep iarasi cu debransarile sa-l tragem pe Pinochio de nas afara din primarie, si sa nu mai permitem sa fim bataia lor de joc.

   Ștergere
 6. Cel mai mare hot a fost ipate, lui catusanu ii este frica sa divulge tot adevarul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. primarul se chinuie de mult timp sa-i faca rau lui ipate, dar nu va reusi, nu are cum, de fapt asta se va vedea in instanta. apostu a fost un om corect, apa nu se mai oprea, nu vad motivul pentru care l-au schimbat.
   este cunoscut faptul ca primarul umbla de ceva timp sa-l schimbe pe laurentiu, tocmai acum cand trebuia sa actioneze primaria in instanta pentru recuperarea miliardului de lei ce il datoreaza asociatiei vine schimbarea. si mai terminati-o cu acuzele neintemeiate, toata lumea e hoata si proasta, nu va e rusine?

   Ștergere
 7. Cum se deschide usa, cum se strecoara Pisica printre picioarele proprietarilor de la Asociatia 1 si apoi se metamorfozeaza in Big Brother si ne prezinta lucrurile pe intelesul nostru . Al prostilor. .

  RăspundețiȘtergere
 8. Pe vremuri madam Costin era casiera la Asociatia unica de la noi si incasa bani cu Mioara . Trebuie sa ne spuna ea cum se fura pe atunci din banii platitorilor, si asa putini, ca poate dam de vreun fir.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. asta e, ati descoperit infractorii, costin si mioara, da va mai dau un pont, si preotii ar fi bagat mana prin buzunarele asociatiei. nesimtitilor ce sunteti.

   Ștergere
 9. Bai Crasmaruc, ce te preocupi asa tare de problemele noastre? Vrei sa vii la bloc?

  RăspundețiȘtergere
 10. asta faceti voi in timpul serviciului la primarie, va ocupati cu net-ul? domnule vice, trimite-o pe roxana in biroul dumneaiei o cauta lumea sa-i mai dea o spaga, si nu de alta pierzi si tu si primarul. ipate si apostu au fost cei mai buni si corecti presedinti, aici e problema, faceti alergie la anumiti termeni, cinste, corectitudine, adevar si alea-alea.

  RăspundețiȘtergere
 11. Despre care costin este vorba? Lamuriti-ne!

  RăspundețiȘtergere
 12. costin,marea doamna a scolii generale,si marea doamna a PNL ului din podu,este mindra ca-i de la munte

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. voi chiar nu reusiti sa va absineti, ce aveti domnle cu doamna costin? cred ca sunteti dusi cu capul retardatilor, daca puteti sa va spuneti opinia, spuneti-o , dar terminati o data cu bataia asta de joc. oare nesimtitul ala de primar se bucura cand afla de ispravile voastre sau el va pune sa faceti asemenea mizerii?

   Ștergere
  2. Da, e de la Pitiligeni .

   Ștergere
  3. NESIMTITILOR!!!!!!

   Ștergere
  4. Hai dute tu , teo bacit baciu, ti-ai tras zilicon la asociatie
   Bacito

   Ștergere
 13. Angajez bona cu experienta pentru o fetita de 10 luni, zona Tatarasi, complex Penta Rezidential. Obligatoriu experienta in domeniu de minim 3 ani, nefumatoare, curata, calma, iubitoare de copii. Obligatoriu referinte de la fostii angajatori. Program L-V 8:30-17

  RăspundețiȘtergere
 14. Victorie!!!!!! primarii au voie doar la un singur mandat,(am scapat de dictator), deputatii ramin pe veci derutati pe colegii, presedintii de partid vor fi consilieri locali din oficiu, daca nu sunt 17 partide intra tot biroul politic si ceva de la tinere sperante in devenire. Liber la terase, liber la dezmat, sa-nceapa paranghelia, sa puna peste pe gratar maria, sa bem bere la valicu, si un vin la domnu vicu.

  RăspundețiȘtergere
 15. Victorie!!!!!! primarii au voie doar la un singur mandat,(am scapat de dictator), deputatii ramin pe veci derutati pe colegii, presedintii de partid vor fi consilieri locali din oficiu, daca nu sunt 17 partide intra tot biroul politic si ceva de la tinere sperante in devenire. Liber la terase, liber la dezmat, sa-nceapa paranghelia, sa puna peste pe gratar maria, sa bem bere la valicu, si un vin la domnu vicu.

  RăspundețiȘtergere
 16. Of...am avut doua vise identice, cit de bine m-am simtit, eram peste tot...

  RăspundețiȘtergere
 17. Du-te bai in...... senatul a dat liber la infiintari de partide, trebuie sa ai doar 3 membri si ti-ai tras partid, fain de tot.

  RăspundețiȘtergere
 18. Ce rai sunteti...rai da buni.

  RăspundețiȘtergere
 19. Recuperamdatorii fara cheltuieli pentru DVS , de la persoane fizice , firme.Tel 0722728192, www.recuperamdatorii.ro

  RăspundețiȘtergere
 20. Recuperamdatorii fara cheltuieli pentru DVS , de la persoane fizice , firme.Tel 0722728192, www.recuperamdatorii.ro

  RăspundețiȘtergere
 21. Cine raspunde la acest numar?

  RăspundețiȘtergere
 22. Felicitari pentru atitudinea comitetului executiv, adevarati cetateni cei care au izgonit mafiotul, mult succes!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. BWM -ul nu il luati? schimba si premarele masina. aia de serviciu e veche si nu mai are fata, peugeotul e prea... mic si nu incape!

   Ștergere
 23. mafiot este mata,sciopul si betivanul de trandafir,hotul de asofie care a furat bani si de la cealalta asociatie si dupa ai a plecat asa vrea sa fac si aici,si mincinosul de paiu care umbla toata ziua si linge usa si papucii lui pinochiu ca doar ar fost colegi si au furat impreuna si cu nevasta-sa,ar sa va ia lumea acusica pe fuga,mai bine ati pleca din timp,uitasem le loreta o nebuna,care a stat internata pe la socola cu antecedente de la psihatrie,in concluzie o clica de nebuni si hoti

  RăspundețiȘtergere
 24. Petrecere mare la bloc. Bătăi în uşă.
  – Deschideţi, Poliţia!
  – Noi am chemat gagici, nu pe voi.
  – Pe noi ne-au chemat vecinii voştri.
  – Păi, mergeţi la ei!

  RăspundețiȘtergere
 25. Poate cineva sa-mi spuna de ce nu e nimeni la asociatia 1 de cateva zile? Unde putem plati apa? Sau poate asta e surpriza, au plecat toti.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Presedintele e demis, casiera in concediu medical, membrii comitetului executiv sunt in Italia, la pescuit, la serviciu sau la socola... fiecare dupa interesul sau. Si daca iti curge apa, la ce trebuie sa mai platesti!?

   Ștergere
 26. sper ca nu vorbesti serios, daca e asa am pus-o toti, hai sa ne facem provizii de apa.
  bravo, frumos, sa va ia dracu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Primarul si Consiliul local in cinstea zilei de unu Mai a dat drumul la Arttezienele din sentru. Acoloia apa'i gratis! Conteaza sa nu fii jegul prea gros ca sa nu se infunde scurjerea!

   Ștergere
  2. ba, de ce minti lumea, stii foarte bine ca s-a hotarat sa bage peste in fantani si sa dea drumul la pescuit sportiv, dar acum e perioada de prohibitie.
   asta asa ca o compensare ca nu s-a prezentat la proces cu Norelu unde acesta a castigat barajul si iazurile de la Scobalteni.
   Si de ce nu, mai aduc ceva bani in buget, si ii mai da si lui ivan o sarcina, sa taie bilete la sportivi caci cu fotbalul s-a cam terminat. s-apoi si domnii danut si haliga sa poata sta linistit la o bere la umbra salciei pe marginea piscinei.
   cu asociatia e simplu, se pare ca in final dirigintele de santier va fi administratorul ambelor asociatii, tot el va raspunde de evidenta persoanelor, cum si ce face fiecare, de starea vremii si de informator sef a domnului primar.

   Ștergere
  3. Prietene cum adica s-a terminat cu fotbalul? Pai nu aveam echipa tare cu un antrenor care care se antreneaza de zece ani sa dea bacul .Nu Pinochio se lauda cu echipa lui de la primarie din care fac parte hotii si analfabetii orasului.

   Ștergere
  4. Ca a luat bacul sau nu e treaba omului, dar ce pregatire are pentru a fi antrenor, pentru a fi "profesor" la scoala de fotbal pentru care parintii dau si bani lunar, respectivul avand chiar pretentia sa i se spuna profesor.
   Ehe , viata e murdara domnule si plina de uscaturi ca astia, primarul asta apreciaza mediocritatea, astia se supun neconditionat. Se supune marele nostru profesor pensionar, d'apai ca hal de el, curat murdar domnule.

   Ștergere
 27. Răspunsuri
  1. acuma nu stiu cine e "panarama", astia ce scriu sau cei ce le fac? mafia nu e la apostu in bmw ci in alta parte, stim noi unde, nui asa?

   Ștergere
 28. Nu-l mai regretati pe Apostu, ca n-a murit.

  RăspundețiȘtergere
 29. De-acu va sta in gat apa de la fantana arteziana.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. prostica, ai auzit tu ca in Podu Iloaiei se bea apa!?

   Ștergere
 30. Nu-i adevarat, nu apa le sta in git... e vorba de procentele din apa...

  RăspundețiȘtergere
 31. Peneliilor, v-o venit apa la moara de ati inceput sa ciripiti? V-ati inviorat cu totii cum ati vazut arteziana? V-ati venit in fire? Sunteti bine cu totii? Penelica, Peneloiu, Penelita, Penea,Penelescu, Penelastru, Penelutu, Penelucu, Penecucu, Penelupu, Peneleanu si tot neamu?

  RăspundețiȘtergere
 32. Mai ziceati ca nu-i buna fantana. Sau apa. Sau primarul.

  RăspundețiȘtergere
 33. Toti astia erau trecuti pe o lista, chipurile cel mai bun va candida in 2000...

  RăspundețiȘtergere
 34. haideti olecuta la nea ionica ca va da de toate, lasatil pe laurentiu, e penelist da hot, hoti sunteti toti de la pnl nu va mai ajunge hai la nea ionica sa va umple frigiderele pungasilor.

  RăspundețiȘtergere
 35. ... Si cine spunea ca a murit Laurentiu?

  RăspundețiȘtergere
 36. cred ca moare primarul inaintea lui,stringe-ti bani de coroana

  RăspundețiȘtergere
 37. De la atita pupat in anumite zone intime nu se moare, continuati cu incredere ca aveti la dispozitie multi ani si sunteti tineri si plini de energie

  RăspundețiȘtergere
 38. Caut loc de munca bine platit, cu program cat mai scurt( ca la asociatie). Persoana de contact Laurentiu Apostu. Nu deranjati inutil.

  RăspundețiȘtergere
 39. De ce doamna doina si-a pastrat chiosculetul de linga loto? Fiindca este o liberala desteapta ce si-a dat seama ca nu-i bine in opozitie si ar fi timpul sa se dea la fund, sa nu o ia prea tare pe cocoasa. Nu-i inteleg pe ceilalti de ce nu invata de la cei mai batrini, daca nu-i au sa-i cumpere, iar daca ii au sa-i ....

  RăspundețiȘtergere
 40. tare le mai purtati de grija la liberali, de cat sa va consumati energia cu grija altora mai bine v-ati organiza si voi partidul, dati-va jos de unde sunteti si vedeti realitatea. lasati liberalii in pace ca ei nu deranjeaza pe nimeni, voi sunteti incapabilii comunitatii. apropo domnul cojocaru s-a apucat de facut campanie lui catarau, voua cine va mai face?

  RăspundețiȘtergere
 41. De sunt liberalii morcoviti? Au prea multi morcovi in curte.

  RăspundețiȘtergere
 42. Lupu ar trebui sa ia exemplu de la doinita, vine vara iar fara terasa?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. DOAMNA PILOIU E DOMNA PILOIU, SI MAI E O PROBLEMA, LUPU E DIN PODU NU DIN SCOBALTENI, SI NICI NEAMURI DULCI NU SUNT.

   Ștergere
 43. doinita cu bulendrele afara si lupu fara terasa,ha,ha,ha

  RăspundețiȘtergere
 44. Ia mai .....ce terase. aseara o panarama la gradinaru ce era , tipa boul parca cineva il strangea de oua, injuraturi si toate celea de nu puteam eu de la anl sa dorm.
  Nu zic, sa le dea, dar sa le puna program, nu sa stea lumea s-asculte mizeriile betivilor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. IA VEZI CE SPUI TU ACOLO, NELU SUIU E OLECUTA DE NEMULET CU PREMARUL, SI..............S-AR PUTEA SA NU FIE BINE PENTRU TINE.

   Ștergere
 45. ieri nu fu sedinta de contiliu? parca prea bot in bot era pp-dd-ul cu psd-ul pe strase. ce s-o fi discutat? e sicrete!?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O CAM DAT CALDURA SI IPATE VREA SO PUNA D-UN SERVICE SI NU STIE CUM SA FACA. PLECACEL, PLECACEL, AJUNGE SI LA DOSUL PRIMARULUI.
   VOM AVEA SI SERVICE SI BABACU' POATE VINDE IARBA URBEI TOATA VARA FARA GRIJA.
   DAR....

   ..TREZESTETE........ISTRATE NU MAI ARE NEVOIE DE VOTUL TAU, ASA CA.......STAI ACOLO UNDE ESTI.

   Ștergere
 46. Pp-disti la podu iloaiei mint ca sunt cu primarul, zilnic ii administreaza pe furis cuvinte urite si injurii sunt niste mafioti in frunte cu ipate, omul panarama. Le dorim sa ajunga linga seful lor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. AU VAZUT REALIZARILE DOMNULUI PRIMAR SI ACUM VOR SI EI SA FIE IN TABARA CELOR BUNI, DAR NU PREA MAI AU LOC. HOTII NU VOR AVEA LOC NICIODATA, NICI IARBA NICI SERVICE NO SA MAI FIE.
   CAT MAI AI MAGAZINU PUNETI ROTI LA DARADAICA CA IARMAROCUL TE PASTE. ACOLO POTI DA DIN GURA CAT VREI CA NIMENI NU TE BAGA IN SEAMA. CA O IDEE IA-L SI PE LUPU CU TINE CU TERASA CA TOT VA IUBITI MULT.

   Ștergere
 47. Mai nenorocitule , tu ai fost cel mai tare spermatozoid ? Oare cat de prost ar fi fost urmatorul? Tu chiar nu vezi ca pinochio a ramas singur ?gica uleiosu a plecat, adumitroaie fainosu se da pe ascuns cu opozitia, doctorul se dezice de retardat ca Sfantul Petru de Iisu, batranul senil grigoriu nu se mai afiseaza pe geamul barului.. cu cine a mai ramas mai nenorocitule ?cu tine sau cu avortonii aia doi de stau la intrarea in primarie ca sticletii si care vor fi primii care vor trece in barca celor ce vor veni sa le toarne toate golaniile si toate futisagurile acestor infractori.Cine mai este langa pinochio ma ? Ivan cel groaznic de prost dar care profita din plin de actuala conjuctura si baga bani frumusei in buzunar de la sala de sport si din abonamente la grupele de copii inscrisi la fotbal.Stii ma prostalane cati salariati au plecat din primarie in ultimile doua saptamani?Ma nenorocitule, ragalia asta de primar a ramas cu roxana si cu mister cracanel si vor pleca impreuna exact ca udrea si cocos stii tu unde, cand va poposi DNA-ul la primarie si asta se va intampla cat de curand.

  RăspundețiȘtergere
 48. Mai nenorocitule , tu ai fost cel mai tare spermatozoid ? Oare cat de prost ar fi fost urmatorul? Tu chiar nu vezi ca pinochio a ramas singur ?gica uleiosu a plecat, adumitroaie fainosu se da pe ascuns cu opozitia, doctorul se dezice de retardat ca Sfantul Petru de Iisu, batranul senil grigoriu nu se mai afiseaza pe geamul barului.. cu cine a mai ramas mai nenorocitule ?cu tine sau cu avortonii aia doi de stau la intrarea in primarie ca sticletii si care vor fi primii care vor trece in barca celor ce vor veni sa le toarne toate golaniile si toate futisagurile acestor infractori.Cine mai este langa pinochio ma ? Ivan cel groaznic de prost dar care profita din plin de actuala conjuctura si baga bani frumusei in buzunar de la sala de sport si din abonamente la grupele de copii inscrisi la fotbal.Stii ma prostalane cati salariati au plecat din primarie in ultimile doua saptamani?Ma nenorocitule, ragalia asta de primar a ramas cu roxana si cu mister cracanel si vor pleca impreuna exact ca udrea si cocos stii tu unde, cand va poposi DNA-ul la primarie si asta se va intampla cat de curand.

  RăspundețiȘtergere
 49. Oi da ci stresat esti, da n-am vazut om mai tulburat ca tini in tătî localitatea asta. Eu zîc cîi ghini cu udrea cî io luat astia sutienul, da poati io luat șî chilotî? Nu ti ajita atîta co plecat oaminii, cî vin altî mult mai buni, șî cu drag di muncî.

  RăspundețiȘtergere
 50. Da de unde stii ca vine dna-ul, trece si pe la tine?

  RăspundețiȘtergere
 51. eu cred ca nu trebuie sa ne punem speranta in dna, astia au atata treaba , greu vor ajunge si pe la noi, sunt altii si mai si, doar sa avem noroc sa fie cercetate firmele cu care domnul primar a colaborat, de aici s-ar putea sa sara iepurele. am vazut ca se fac sondaje, as fi curios sa aflu care e pulsul prin localitate. mai nou am inteles ca si catarau si-a anuntat candidatura, de ce nu pricep, dar daca vrea, fie, cu doamne ajuta, pana la anul or mai aparea vreo zece, e loc mare, primarul e varza.

  RăspundețiȘtergere
 52. Vrei sa fii printre cei zece? Cine te opreste? Pe primul loc se afla doamnele, desigur in functie de aspect. Catarau este sters, a pozat impreuna cu nevasta patru ani dar din partide diferite si nu-i frumos, lumea sa prins.

  RăspundețiȘtergere
 53. astazi, 30.04.2015, la primaria mun. Iasi a fost mare zarva...
  zarva a fost si la vila primarului Nichita...
  intreb si eu, pentru ca nu stiu, ce distanta este intre primaria mun. Iasi si primaria orasului Podu Iloaiei?
  raspactind prevederile Codului rutier, in cit timp poate ajuge DNA-ul de la Iasi la Podu Iloaiei?
  si daca tot veni vorba de Asociatia nr. 1, poate domnul primar sa ne spuna cum se face ca in urma controlului dispus nu s-au constat nereguli dar a aparut o solicitare de intrare in faliment si inca o gaura la Predemet, totul insumind vre o 100.000 lei-noi?
  pina la urma sa nu-l auzim cintind: cine bate tare chiar in poarta mea / este DNA-ul nu te speria...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Astazi, 30.04.2015, la Primaria Podu-Iloaiei a fost mare zarva.MOTIVUL.... pacaliciul de Istrate cu a lui gasca, au vrut sa-l improprietareasca pe Norelu cu aproape 100ha de teren aflat sub iazurile din Podu-Iloaiei .Asteptam DNA-ul ..Ca tot e in drum spre Bucuresti

   Ștergere
 54. Noi din PSD iti raspundem: sa belesti scula.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. un raspuns tipic psd-ist. vara valoare, fara cultura... seamana cu seful pe care-l aveti si pe care il meritati.
   apropos, care scula: surubelnita, cheia franceza, patentul, dalta, ciocanu, secera...
   o "natie" de cretini!

   Ștergere
 55. Tu intrebi si in consiliu ca esti prost gramada.

  RăspundețiȘtergere
 56. VAI, VAI, CE SPUI TU?
  DA EU DE CAND ASTEPT SA VINA ANA LESKO SA-MI DANSEZE-N POALA, TOCMAI ACUM SA-L IA PE PRIMAR? NU SE POATE, ZAU ASA, DACA SE INTAMPLA ASA CEVA AM SA-L VOTEZ PE CACARAU, SA-SI ADUCA OILE SA PASCA IN CENTRU. AUZI BACE VASILE?????
  IA SPUNE MATA CATI MIEI AI DAT ANU ASTA LU ROXANA? CAT CAS AI BAGAT IN PORTBAGAJ LU DANUT???? SPUNE TU SA NU ZIC EU, FRAIER CE ESTI, CREZI CA NU STIE NIMENI? CANDIDEAZA TU SI IN FIECARE ZI VOI SCRIE CATE CEVA DIN PERIPETIILE DIRECTORASULUI FURACIOS.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. domnule irimia ce-ai luat foc asa? ti-a stricat catarau intelegerea cu tcaciuc? cum care? acea in care el era primar de la unpr si tu vice. eu stiu ca nu-ti cade bine, dar nici asa, doar n-o mutat toti miei la primarie, si pentru cultura ta sa stii ca au fost platiti, nu te mai lua dupa tcaciuc. apropo pe cand o fuga? poate pleci si tu dupa colegu.

   Ștergere
 57. Se anunta ancheta la liceu,se vor numara boii,vacile, oile, mieii si purceii, sigur se alege o comisie in frunte cu buhaiul tcaciuc care sigur nimereste cu oistea in gardul liceului, rupindu-si coarnele si lovindu-se zdravan la fudulii. are un stil primarul de a-si bate joc de citiva de te buseste risul si pe scaunul stomatologului cind iti scoate o masea. Pina termina de rasfoit dosarele de la asociatia nr 2 dolofanul costel, ne tragem apa separat si scapam de griji si probleme, il lasam sa studieze, sa rezolve problema pentru a avea ce discuta cu electoratul sau: popovici, ionel, lupu si cu vicu. sa aveti pofta la mici, bere si pizza.

  RăspundețiȘtergere
 58. Cel mai destept este lupu caci si-a gasit fraierul in tcaciuc bagindu-l la inaintare.

  RăspundețiȘtergere
 59. ASA O FI, DAR E O PROBLEMA, TCACIUC SI ASTIA CHIAR AU ELECTORAT PE CAND PRIMARUL NU. NUMAI MAINE NU-I POIMAINE, SI ATUNCI SE VA VEDEA CLAR DIFERENTA INTRE TCACIUC SI STRATEX, SI VA FI MARE. FELICIT DOAMNA CE A INTRAT IN DIRECT LA JOCURI DE PUTERE DE ASEARA, FRUMOS, ACUM STIE SI DNA-UL DE PRIMARUL ISTRATE, SA VEDEM CE VA URMA. FELICITARI DOAMNA, ATI FACUT CE N-A REUSIT SA FACA ASTIA DIN PNL, ATI DEMASCAT HOTIILE PRIMARULUI IN FATA INTREGII TARI

  RăspundețiȘtergere
 60. Ce a fost la emisiune, ca nu am vazut? Sunteti siguri ca nu au fost minciuni sfruntate? Ce doamna cunoaste asa bine ce se intampla in Pod'iloaia? Parca n-as crede ca s-a ajuns asa departe...

  RăspundețiȘtergere
 61. A FOST O SESIZARE A DNA IN DIRECT REFERITOR LA CONTRACTUL CU SALUBRIS, TOTUL SPUS CA LA CARTE. SA NU CREADA ISTRATE CA SALARIATII IL IUBESC, DIMPOTRIVA, SE PARE CA SUNT DISPUSI SA COLABOREZE IN CAZUL UNEI ANCHETE.
  NOI NU STIM MULTE, NICI CA PRIMARUL SE ASCUNDE ACUM DE SALUBRIS, DE CAND ASTIA AU DESCHIS PROCESUL CU GUNOIUL, ISTRATE NU A MAI VIRAT UN LEU CATRE SALUBRIS, OARE DE CE? S-A HOTARAT SA FIE CINSTIT? HAI SA FIM SERIOSI SI SA PRIVIM LUCRURILE EXACT CUM SUNT, ESTE UN HOT ORDINAR, NU CA SPUN UNII SAU ALTIU, FAPTELE VORBESC.

  RăspundețiȘtergere
 62. Inseamna ca vara asta iar vom sta ingropati in gunoaie... Ceva despre debransari stiti? Cand incep?

  RăspundețiȘtergere
 63. o anumita doamna ia scris lui rares bogdan pe facebook in cursul zilei de ieri, probabil dupa ce a vazut ca a fost arestat nechita. in cadrul emisiunii jocuri de putere rares bogdan a citit putin din mesajul doamnei dupa care a fost contactata telefonic. ea nu a vrut sa-i fie dezvaluita identitatea dar a afirmat ca e dispusa sa sprijine dna-ul daca acestia se hotarasc sa porneasca o ancheta si la primaria din podu. ea a facut referire la contractul cu salubrisul deoarece are legatura cu cazul domnului nechita, directorul de la salubris fiind si el anchetat.a mai facut precizari cu furtul uleiului si cu tergiversarea dosarului de catre politie , in final afirmand ca sunt multe nereguli in primarie. domnul rares a facut un apel catre dna sa se ia in consideratie aceasta sesizare, urmand sa revina la discutie intr-o emisiune viitoare. m-am uitat pe net dar nu e data toata emisiunea, oricum azi prin targ se discuta acest subiect. domnule primar roaga-te sa nu se ia in seama aceasta sesizare, ca altfel nu stiu daca mai apuci sa o vezi pe ana lesko.

  RăspundețiȘtergere
 64. Din graba, am uitat sa-i scriu lui rares bogdanel, iar in timpul emisiunii am avut emotii, ca tampoanele pe care i le-am cerut nu erau pentru mine, c-am intrat la menopauza cind a venit ceausescu ultima oara la CUG, ci pentru pentru anicika, care mi-a dat un mesaj ca s-ar putea sa aiba mici probleme incepind cu acea zi. Nu mai sustin nimic, fiindca promisiunea facuta de domnul consilier nu sa materializat, nu am primit nimic, nu mai sustin nimic. Amin!

  RăspundețiȘtergere
 65. bai panaramellor domnul primar nici nu vroia sa candideze dar multa lume il roaga, toti stiu ca e un primar cum nu a mai fost pana acum, la toate controalele a fost laudat, doar tcaciuc mananca rahat si minte lumea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. i s-a facut mila de tine, si-a aplecat urechea la rugamintile tale fierbinti si si-a sacrificat 4 ani din viata pentru ... nefericirea noastra... ai sa intrii in istoria orasului ca cel mai prost pupincurist.

   Ștergere

atitudinea naște altitudinea.......nu răspund pentru comentarii!