duminică, 1 noiembrie 2015

lista de investitii nouă

în scandalul creat în jurul locurilor de casă din zona barieră henci, locurile de case electorale, s-a trecut cu vederea faptul că, în ultima ședință, s-a aprobat o nouă listă de investiții;

studiind lista, nu poți trece cu vederea, că s-au luat bani, de exemplu, de la aducțiunea apă holm și s-au trecut acești bani către proiectul favorit al primarului din mandatul său, iluminat public; s-au mai luat bani de la reabilitarea policlinicii și de la modernizarea iarmarocului; 

pe lângă iluminat banii au mai fost înmdreptați către pavele zecimi și câteva proiecte de avizare către o serie de lucrări cu impact electoral, cum ar fi pavele budăi; întrebarea care se pune este următoarea - de ce trebuie să așteptăm câte trei ani pentru a vedea că se mișcă câte ceva în infrastructura orașului? 


6 comentarii:

 1. Iluminatul este problema nr.1 ca acolo este cel mai mare comision apoi urmeaza pavelele vine imediat si piatra aruncata pe strazi care o defineste (asfaltare)si nu in cele din urma lucrarile de canalizare care au distrus toate strazile si marea golanie din jurul blocurilor cu racorduri individuale dar care se doreste lasarea fara apa prin ridicarea apometrelor de cei de la apavital cand doresc ,razbunarea dnului.primar pe cei din centru(blocuri) ca nu l-au votat in nr. suficient de mare si merita pedepsiti poate le vine mintea la cap(eu sunt seful)vine un nou mandat si il va mai alege p------)popesti si scobulteni spatarul.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da si policlinica arata destul de bine...iar apa la Holm nu ii trebuie primarasului...Sa va fie rusine dle primar. Nu iese nimic nici de la policlinica nici de la Holm nu?Trage tare cu becurile ca poate patesti ca Ponta.

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Unde nu da Dumnezeu sa il vad pe boul asta cu bratari la maini?dar fiti siguri ca va veni si ziua aia cand dorintele ni se vor indeplini,ca stiti ca este o vorba ca ulciorul nu merge de multe ori la apa!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Răspunsuri
  1. poate dumenezeu ajuta, dar mai trebuie sa vrem si noi

   Ștergere

atitudinea naște altitudinea.......nu răspund pentru comentarii!